Dinamo, aproape de o victorie de aur! „Câinii” au fost egalați în prelungiri de Craiova

Dinamo, aproape de o victorie de aur! „Câinii” au fost egalați în prelungiri de Craiova

Dinamo a fost aproape de a câștiga derby-ul cu Craiova, însă elevii lui Contra au fost egalați în prelungirile meciului terminat la egalitate, scor 2-2.

Nemec a ratat prima mare ocazie a meciului în minutul 7, când șutul său din 10 metri a fost respins de Calancea. Ivan a deschis scorul, după ce a împins în poarta goală o minge săltată de Băluță peste Cerniauskas (’13).

Startul reprizei secunde a fost tensionat, Hanca fiind aproape de a se lua la bătaie cu Kelic, după o fază confuză în careul oltenilor (’49). Romera a restabilit egalitatea cu un șut de excepție de la 20 de metri (’56). Nistor l-a pus la grea încercare pe Calancea cu un șut plasat (’71), dar portarul oltenilor a respins în corner, după care același jucător al „câinilor” și-a dus echipa în avantaj cu un șut violent, în diagonală, din 15 metri (’81).

Mateiu și-a lăsat echipa în inferioritate numerică, după ce a fost eliminat în urma unei intrări criminale asupra lui Nistor (’88). Dinamoviștii își făceau calcule pentru primul loc, însă oltenii au lovit în minutul 92 prin Zlatinski, care a trimis în poartă din 5 metri, după o eroare în defensiva dinamovistă. Astfel, bucureștenii au trecut de la extaz la agonie în doar 1 minut, și își pot lua gândul de la primul loc.

După terminarea meciului, Zlatinski a avut un clinci cu Cosmin Contra, în urma căruia a văzut al doilea cartonaș galben și, inclusiv, pe cel roșu!

FCSB are 37 de puncte, urmată de Viitorul cu 34. Dinamo are 33 de puncte, la fel ca și CFR Cluj. CS U Craiova cu 28 de puncte și Astra cu 26 sunt ieșite definitiv din lupta pentru primele locuri ale clasamentului.

22 aprilie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca