Dezvăluirile selecționerului: „Voi aduce jucători noi la națională” - LOOKPLUS
on hide">
Dezvăluirile selecționerului: „Voi aduce jucători noi la națională”

Dezvăluirile selecționerului: „Voi aduce jucători noi la națională”

Selecționerul echipei naționale a României, Anghel Iordănescu, a dezvăluit că fotbaliști precum Mirel Rădoi sau Ștefan Radu sunt bineveniți la echipa națională și la începutul anului viitor va demara discuțiile cu ei.

Iordănescu are nevoie de fotbaliști noi la echipa națională. Dezvăluirea a fost făcută în direct la emisiunea Fanatik Show, de pe Look TV. „Orice jucător care poate ajuta echipa națională, este binevenit să ajute echipa națională, inclusiv Rădoi și Ștefan Radu. Au dovedit că sunt fotbaliști care pot participa la o mare performanță. Avem nevoie de jucători noi la echipa națională, de sânge proaspăt”, a spus selecționerul.

Acesta a explicat și felul în care dorește restructurarea lotului primei reprezentative de fotbal: „Eu când am fost prezentat am spus că nu voi face modificări majore în primele două jocuri în lotul lui Pițurcă. Numai un nebun putea face așa ceva. Acum doresc să aduc la echipa națională jucători noi care să intre în concurență cu actualii. Voi discuta personal și cu cei doi despre care am vorbit, anul viitor. Nu telefonic, ci mă voi întâlni cu ei”.

10 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca