Dezvăluirile „Reghelui Asiei”: „Vom lua prime fabuloase. Banii vin și nu știm de unde” - LOOKPLUS
Dezvăluirile „Reghelui Asiei”: „Vom lua prime fabuloase. Banii vin și nu știm de unde”

Dezvăluirile „Reghelui Asiei”: „Vom lua prime fabuloase. Banii vin și nu știm de unde”

Laurențiu Reghecampf s-a calificat cu Al-Hilal în finala Ligii Campionilor Asiei. În direct la Fanatik Show, pe Look TV, fostul antrenor al Stelei a dezvăluit cum a fost bucuria de după meciul retur din semifinale și ce prime vor lua atât el, cât și fotbaliștii pe care-i antrenează.

„A fost foarte greu să ajungem în finală, dar avem o șansă mare să câștigăm trofeul. Bucuria a fost foarte mare, deoarece clubul nu a ajuns niciodată în finala Champions League în acest nou format. E o bucurie enormă, pentru că se investesc foarte mulți bani, e cea mai importantă competiție din zonă. Este cel mai important trofeu, mult mai important decât campionatul. Majoritatea echipelor care ajung să joace aici au jucători de mare valoare, nu este deloc ușor să ajungi aici”, a declarat Reghecampf.

Fostul antrenor al Stelei a dezvăluit și care vor fi primele pe care le vor încasa jucătorii, dar și el, în cazul în care vor cuceri trofeul.

„Este un sentiment foarte frumos, dar munca mai grea abia de-acum încolo începe. A fost o bucurie imensă, șeicii acum vor să câștigăm finala, e normal. Vor fi prime foarte mari, fabuloase, eu am un milion de euro primă, jucătorii nu știu, depinde. Sunt mulți oameni, mulți prinți care vin și dau bani, noi nici nu știm. Jucătorii vor câștiga în jur de 3-400.000, cu siguranță. Există o primă oficială din partea clubului, de 200.000 de euro, plus alți bani”, a mai declarat Reghecampf la Fanatik Show, pe Look TV.

1 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca