Dezvăluirile lui "Riciu": "Mircea Lucescu a pierdut războiul cu Steaua" - LOOKPLUS
on hide">
Dezvăluirile lui „Riciu”: „Mircea Lucescu a pierdut războiul cu Steaua”

Dezvăluirile lui „Riciu”: „Mircea Lucescu a pierdut războiul cu Steaua”

Mircea Rădulescu, cel care i-a fost secund lui Mircea Lucescu la națională între 1981 și 1984, a făcut dezvăluri incredibile, în cadrul emisiunii Fanatik Show, despre motivul pentru care Il Luce a fost înlăturat de la selecționata României.

Relația lui Mircea Lucescu cu Steaua i-a fost fatală fostului dinamovist, susține Rădulescu. „Riciu” a dezvăluit că plecarea lui Lucescu de la cârma naționalei a fost orchestrată de oamenii politici care susțineau Steaua înainte de ’90.

“Trebuia neapărat ca scheletul Stelei să formeze scheletul de la națională, cu tot cu antrenor. Era de neconceput ca un antrenor care era asociat cu Dinamo să îi antreneze pe rivalii de la Steaua. Era stabilit că la echipa națională nu poate fi un antrenor dinamovist. S-a ajuns la o variantă de compromis, Ienei și Lucescu, dar două săbii în aceeași teacă nu încăpeau și până la urmă s-a ajuns la o singură variantă, a fost ales Ienei. A fost un amestec politic, era o problemă între Steaua și Dinamo. Lucescu era considerat omul lui Dinamo, era asociat cu acest club și era greu de conceput să convoace jucători de la Steaua. Echipa din Ghencea a câștigat războiul cu Mircea Lucescu, pe bună dreptate până la urmă. Jucătorii Stelei la echipa națională nu agreau ideea de a fi antrenați de Mircea Lucescu. Singurul care nu asculta nici de ordine, nu avea nici probleme de rivalitate era Boloni, avea un statut aparte, el dorea să joace la echipa națională. Dar ceilalți jucători nu veneau să fie antrenați de Mircea Lucescu, evident la ordine politice”, a declarat Rădulescu la Fanatik Show, pe Look TV.

21 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca