Dezvăluirile lui Negoiţă despre plecarea lui Stoican. Ce spune finanţatorul lui Dinamo - LOOKPLUS
Dezvăluirile lui Negoiţă despre plecarea lui Stoican. Ce spune finanţatorul lui Dinamo

Dezvăluirile lui Negoiţă despre plecarea lui Stoican. Ce spune finanţatorul lui Dinamo

Decizia lui Flavius Stoican de a pleca de pe banca tehnică a clubului din Ştefan cel Mare a surprins mai mult sau mai puţin în tabăra dinamoviştilor, deoarece rezultatele „câinilor” au fost nesatisfăcătoare în ultimele etape.

După 14 luni în care a antrenat pe Dinamo, Flavius Stoican a hotărât să plece de la echipă, invocând motive personale. În presă s-a vehiculat însă că tehnicianul de 37 de ani a părăsit „haita” din cauza unor neînţelegeri cu preşedintele Constantin Anghelache. În acest sens, acţionarul majoritar, Ionuţ Negoiţă, a transmis un răspuns oficial, pe site-ul clubului Dinamo.

„Pentru o mai bună informare a presei şi pentru a clarifica zvonurile apărute în ultima perioadă în mass-media, FC Dinamo Bucureşti reiterează faptul că antrenorul Flavius Stoican a încetat colaborarea cu echipa Dinamo în urma unei înţelegeri de comun acord, invocând motive personale. El avea sprijinul domnului Ionuţ Negoiţă pentru a continua ca antrenor principal. Pe această cale, Ionuţ Negoiţă, acţionarul majoritar al FC Dinamo Bucureşti, îi mulţumeşte încă o dată pentru colaborare şi pentru realizările pe care le-a avut la clubul din Ştefan cel Mare şi îi urează mult succes în continuare”, apare în comunicatul echipei FC Dinamo Bucureşti.

13 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca