Dezvăluiri șocante din tabăra ungurilor. „Aruncau cu dale de beton și pietre în noi” (VIDEO) - LOOKPLUS
Dezvăluiri șocante din tabăra ungurilor. „Aruncau cu dale de beton și pietre în noi” (VIDEO)

Dezvăluiri șocante din tabăra ungurilor. „Aruncau cu dale de beton și pietre în noi” (VIDEO)

Sursa Foto: nemzetisport.hu

Gabor Kiraly, veteranul naționalei Ungariei, care a revenit în lot odată cu numirea lui Pal Dardai pe banca tehnică, a oferit un interviu pentru nemzetisport.hu, în care a dezvăluit lucruri halucinante despre meciurile dintre România și Ungaria disputate de-a lungul timpului.

Portarul Gabor Kiraly a rememorat tocmai cele mai neplăcute evenimente la care selecționata lui a asistat în meciurile cu România. Întrebat de reporter dacă le vor tremura picioarele coechipierilor săi, așa cum s-a mai întâmplat în meciurile cu ai noștri, Kiraly și-a amintit de momentele când românii aruncau în jucătorii maghiari cu pietre și dale de beton.

„Au atacat autocarul nostru și trupele speciale îi loveau cu bâtele de baseball. Erau oameni cu cagule pe față, era o altă lume, dar acum este altceva. Eu știu ce era în urmă cu mai mult de zece ani, când pe toată durata meciului au aruncat cu pietre în noi, erau înfoliate dale de beton și cu ele aruncau după noi în teren. Vor veni și suporterii noștri, vor fi alături de noi, ne vor încuraja și asta trebuie să ne dea forță. Nu trebuie să ne tremure picioarele, avem obligația de a da totul, cu toții să murim pe teren pentru victorie”, a declarat acesta.

7 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca