Dezvăluiri incredibile: „Talpan e omul anului! Vom avea un buget de 8 milioane de euro”

Dezvăluiri incredibile: „Talpan e omul anului! Vom avea un buget de 8 milioane de euro”

Marius Lăcătuş, Victor Piţurcă şi Tudorel Stoica s-au aliat împotriva lui Gigi Becali.

Fostele glorii ale Stelei din 1986 au dezvăluit că Steaua Armatei ar avea, începând de mâine, un buget de minimum 8 milioane de euro.

„Dacă mâine jucăm în Liga 1, avem buget de 8 milioane de euro. Cine mai are aşa buget în Liga 1, exceptând echipa lui Gigi? Noi vom avea şi suporterii aproape, spre deosebire de Becali, ei joacă cu stadionul gol. Mai mult, dacă ne înscriem în Liga a 5-a, joc şi eu, vă promit. Vrem ca suporterii să fie liniştiţi”, a declarat Victor Piţurcă.

Cei prezenţi în studioul DigiSport i-au luat apărarea lui Florin Talpan, juristul Armatei, cel care se luptă de unul singur cu Gigi Becali. „Voi credeţi că Talpan face ce vrea, fără acordul generalilor? Eu sunt zilnic între ei, toată lumea îl laudă, toată lumea îl apreciază. Niciodată nu am auzit să spună cineva că Talpan ne face de râs. El e omul anului 2016! Trebuie să înţelegem că Armata e o instituţie, totul trebuie făcut după anumite reguli”, a declarat Lăcătuş.

„Fiara” a fost completată de Piţurcă: „Dacă era Mititelu în locul celor de la CSA, avea Gigi 200 000 de plângeri la DNA, la fel şi Federaţia, la fel şi Liga. Să vedem noi ce vor păţi şi cei de la Ligă şi Federaţie, pentru că nu e normal ce se întâmplă”.

18 ianuarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca