Descătuşare! "Nu m-am mai bucurat aşa de când am câştigat ultima oară titlul" - LOOKPLUS
Descătuşare! „Nu m-am mai bucurat aşa de când am câştigat ultima oară titlul”

Descătuşare! „Nu m-am mai bucurat aşa de când am câştigat ultima oară titlul”

Iuliu Mureşan a rememorat clipele de bucurie de la finalul partidei câştigate de echipa sa în faţa Universităţii Cluj, în prelungirile meciului. Preşedintele CFR-ului a mărturisit că ultima oară când a fost atât de bucuros era în 2012, când echipa din Gruia câştiga ultimul titlu de campioană.

„Nu a fost euforie, a fost o bucurie civilizată, au cântat băieţii în vestiar. După un meci care se termină aşa, pe care îl câştigi în ultimele secunde, eşti epuizat. Nu m-am mai bucurat aşa de când am câştigat ultima oară titlul. Am luat titlul pe terenul lor, în meciurile cu Universitatea au fost de fiecare dată multe evenimente. Eu până în ultima secundă am sperat şi mă gândeam că dacă se termină egal, pentru noi e un eşec. Era un eşec, pentru că Universitatea nu traversează o perioadă bună şi noi, chiar dacă nu am făcut un meci deosebit, nu am jucat rău”, a declarat Mureşan la Fanatik Show de pe Look TV.

În ciuda parcursului excelent al echipei din acest campionat, oficialul clubului feroviar are un regret: „Îmi pare că nu am bătut Steaua, mai ales că am jucat foarte bine, am dominat Steaua în zece oameni. Nu e vorba că nu ne gândim la titlu, dar ne preocupă să continuăm pe linia asta și dacă mai facem două-trei rezultate bune, deja ne putem gândi la titlu. Dacă vom termina turul pe podium și vom avea maxim trei puncte distanţă de lider sau să fim noi lideri, ne vom gândi serios la titlu”.

2 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca