Daniel Stanciu: „Vin la Dinamo dacă Mihai Teja va fi antrenor. Voi avea toată puterea” - LOOKPLUS
Daniel Stanciu: „Vin la Dinamo dacă Mihai Teja va fi antrenor. Voi avea toată puterea”

Daniel Stanciu: „Vin la Dinamo dacă Mihai Teja va fi antrenor. Voi avea toată puterea”

Deși zilele trecute a negat vehement că merge la Dinamo, Daniel Stanciu s-a decis să facă public faptul că este foarte aproape de acest lucru. A dezvăluit în direct la Fanatik Show, pe Look TV, că ar putea semna zilele viitoare și viitorul antrenor va fi Mihai Teja.

Daniel Stanciu este la un pas să devină managerul lui Dinamo. Acest lucru atrage de la sine și schimbarea antrenorului. Managerul lui ASA Târgu Mureș a recunoscut că Mihai Teja este principala sa condiție pentru a semna cu „alb-roșii”.

„Eu am spus clar, suntem în discuții avansate cu Dinamo. Nu pot să neg că prima mea condiție pentru a merge la Dinamo a fost ca Mihai Teja să fie antrenorul echipei. Eu vreau să colaborez cu el. Îl cunosc foarte bine, știu exact nivelul de pregătire și vorbim aceeași limbă. Știu exact cum gândește fotbalul, filosofia lui despre construcția unei echipe, pentru că Dinamo își dorește o reconstrucție serioasă”, a spus Stanciu.

Acesta a dezvăluit și planurile sale, alături de patronul Ionuț Negoiță: „Domnul Negoiță vrea să o readucă pe Dinamo acolo sus. Strategia nu se bazează pe milioane de euro, pentru că economia României traversează o perioadă dificilă. În primul rând, clubul trebuie să iasă din insolvență pentru a putea participa în cupele europene. Eu dacă vin la Dinamo, voi avea toată puterea sportivă”, a mai declarat Stanciu la Fanatik Show, pe Look TV.

14 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca