Curg laude la adresa lui Dorin Rotariu. Românul a impresionat la debutul pentru FC Brugge

Curg laude la adresa lui Dorin Rotariu. Românul a impresionat la debutul pentru FC Brugge

Sursa foto: Twitter FC Brugge

Dorin Rotariu i-a impresionat pe belgieni chiar la debutul său în tricoul lui FC Brugge.

Fostul jucător al lui Dinamo a evoluat în victoria liderului în fața celor de la Charleroi, scor 1-0. Antrenorul lui FC Brugge a avut numai cuvinte de laudă la adresa românului. „Incursiunile lui Dorin Rotariu au fost foarte bune. S-a antrenat o singură dată împreună cu restul lotului, dar uitându-ne direct la joc a fost ok. Pare să aibă multă încredere. Felul în care a jucat între linii îmi întărește convingerea că am făcut o alegere bună”, a declarat Michel Preud’homme.

Rotariu a rămas și el impresionat de fotbalul din Belgia. Mijlocașul se felicită că a ales să joace la FC Brugge. „Sunt bucuros că am câștigat. Dacă antrenorul îți cere să intri, trebuie să fii gata. Sper să mai primesc șanse pe viitor și voi fi pregătit. Există o mare diferență față de fosta mea echipă, Dinamo. E o competiție mai puternică și mai strânsă decât în România. Sunt bucuros de alegerea făcută. Iubesc țara și am fost primit foarte bine de fani, jucători și de staff-ul tehnic. Suntem o mare familie. Vreau să ajut echipa în campionat, apoi la nivel european”, a precizat Rotariu, potrivit site-ului oficial al clubului belgian.

Prieten cu foștii rivali de la Steaua

Mijlocașul de abia așteaptă duelurile cu Stanciu și Chipciu, foștii săi rivali de la Steaua. „Vorbesc în permanență cu Stanciu și Chipciu, este normal, suntem colegi la națională. Înainte să semnez am cerut informații de la ei, mi-au spus că e un campionat bun, deși știam și eu de la TV. Pe lângă meciurile din Spania și Anglia, urmăream și campionatul belgian în fiecare săptămână. Am vorbit si cu Collins Fai (Standard, n.red.), care e fostul meu coleg de la Dinamo”, a precizat Dorin Rotariu.

6 februarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca