Cum să îți schimbi radical look-ul în doar 2 minute (VIDEO) - LOOKPLUS
on hide">
Cum să îți schimbi radical look-ul în doar 2 minute (VIDEO)

Cum să îți schimbi radical look-ul în doar 2 minute (VIDEO)

Vă doriți o schimbare radicală de look, dar vă este teamă de rezultat? Dacă nu aveți curaj să treceți de la culoarea naturală a părului la una mai îndrăzneaţă sau să renunțați brusc la părul lung, apelați la ajutorul unei peruci.

Sunt foarte practice și tot mai căutate de femeile care vor să arate șic fără prea mari eforturi.

Cristina este o veche clientă a magazinului de peruci. Locul de muncă îi cere un aspect diferit și bine pus la punct de fiecare dată, dar nu vrea să își vopsească părul

„În domeniul în care lucrez este foarte importantă imaginea şi pentru mine este foarte greu să-mi aleg culoarea de păr zilnică şi prefer să am două, trei peruci care mi le schimb”, mărturisește Cristina.

Cu ajutorul unei peruci, culoarea sau forma părului se schimbă foarte ușor și rapid. Iar dacă rezultatul nu vă este pe plac, nu trebuie decât să o îndepărtați.

Un alt avantaj este faptul că o perucă de calitate rezistă luni de zile, dacă este îngrijită corespunzător. Așa că poți reveni la culoarea preferată oricând.

Pentru o astfel de schimbare trebuie să scoateţi din buzunar 190 de lei pentru perucile sintetice de lungime medie sau 250 de lei pentru cele lungi. O perucă din păr natural este ceva mai costisitoare. Aici va trebui să puneţi la bătaie între 400 şi 1.000 de lei.

17 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca