Cum să faci economie la cumpărături (VIDEO) - LOOKPLUS
Cum să faci economie la cumpărături (VIDEO)

Cum să faci economie la cumpărături (VIDEO)

Internetul reprezintă o adevărată comoară pentru amatorii de chilipiruri. Potrivit studiilor, produsele cumpărate online pot fi chiar și cu 40% mai ieftine decât pe rafturile magazinelor.

Cele mai mici prețuri le au parfumurile sau cărțile, dar oferte de nerefuzat găsiți și la electronice și electrocasnice.

Comerțul online se dezvoltă tot mai mult și în România. Anual, românii plasează aproape un miliard de comenzi către magazinele care funcționează pe Internet. Așa se explică și faptul că produsele sunt mult mai ieftine decât pe rafturile marilor magazine.

„Avantajul e că nu ai costuri de locație. Deci nu trebuie să ai un spațiu dedicat pentru chestia asta, în care să ai un angajat care să aibă grijă și să îți deservească publicul. Deci există un avantaj al costurilor”, explică Daniela Lazăr, director Millward Brown.

Cele mai avantajoase oferte le găsiți la parfumuri, haine sau cărți. Prețul acestora poate fi și cu 43% mai mic decât într-un magazin obișnuit. Pe următoarele locuri se situează produsele electronice sau cele IT. Un alt avantaj îl reprezintă faptul că pe Internet puteți compara prețurile din mai multe magazine online.

Anul trecut magazinele online au raportat vânzări de peste 600 de milioane de euro.

Sursa foto: sanaakosirickylee.wordpress.com

12 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca