Cum l-a convins Sânmărtean pe Pițurcă. Incredibil ce execuții! Faze de geniu ale stelistului (VIDEO) - LOOKPLUS
Cum l-a convins Sânmărtean pe Pițurcă. Incredibil ce execuții! Faze de geniu ale stelistului (VIDEO)

Cum l-a convins Sânmărtean pe Pițurcă. Incredibil ce execuții! Faze de geniu ale stelistului (VIDEO)

Sursa Foto: prosport.ro

Lucian Sânmărtean l-a făcut, în sfârșit, pe Victor Pițurcă să ajungă la concluzia că merită să fie convocat la echipa națională. Goluri senzaționale, driblinguri de efect și centrări care au lăsat cu gura căscată spectatorii. Acestea sunt argumentele talentatului mijlocaș al Stelei.

Lucian Sânmărtean este ca vinul. Își trăiește prima tinerețe la Steaua, unde are parte, fără dubii, de cel mai bun debut de sezon al carierei. Dribleur desăvârșit și pasator de geniu, Sânmărtean și marchează, mai des decât o făcea în trecut. În acest sezon, totul a început cu un supergol marcat în etapa a doua, cu CS U Craiova, din lovitură liberă.

O altă partidă în care a fost fără doar și poate omul meciului este cea din etapa a 7-a, câștigată de Steaua cu Gaz Metan Mediaș. Mai întâi, i-a pus cu o precizie de chirurg mingea pe cap lui Claudiu Keșeru, pentru ca prestația lui să culmineze cu un gol foarte rar întâlnit. Direct din corner! 3-1 pentru Steaua s-a terminat partida, iar Sânmărtean începea să pară interesant și pentru rigidul Pițurcă.

În etapa a 8-a, la Ploiești, golul de 2-0 al Stelei a fost înscris de Keșeru după o nouă centrare de manual a mijlocașului. Reușita avea să contribuie decisiv la victoria campioanei, având în vedere că partida s-a terminat cu scorul de 3-2 pentru echipa lui Gâlcă. În ultima etapă, cea de-a 10-a, Sânmărtean a deschis scorul după o fază individuală de toată frumusețea, iar în repriza a doua a fost la un pas de o nouă reușită direct din colțul terenului. Prestația „magicianului” s-a încheiat „en-fanfare”, cu o nouă centrare perfectă, de data aceasta pentru Szukala.

Toate aceste momente de fotbalist adevărat l-au convins pe selecționerul Victor Pițurcă să-i ofere o șansă sub „tricolor„ jucătorului Stelei, ajuns la 34 de ani și 7 luni.

7 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca