Culmea ghinionului! Are 84 de ani, pensie de 50 de lei, i-a ars casa și a fost executat silit pe nedrept (VIDEO) - LOOKPLUS
Culmea ghinionului! Are 84 de ani, pensie de 50 de lei, i-a ars casa și a fost executat silit pe nedrept (VIDEO)

Culmea ghinionului! Are 84 de ani, pensie de 50 de lei, i-a ars casa și a fost executat silit pe nedrept (VIDEO)

Situaţie incredibilă în Gorj! Un bărbat de 84 de ani s-a trezit cu o decizie de executare silită, pentru că în 2011 ar fi circulat cu motocicleta fără rovinietă.

Bătrânul, care trăiește dintr-o pensie de 50 lei, spune că nu a condus niciodată un astfel de vehicul și pe deasupra, datele de identificare din procesul verbal îl întineresc cu câțiva ani buni.

Belu Ion din satul Baia de Fier a aflat zilele trecute că este debitor într-un proces cu CNADNR și instanța a decis că are de plătit o sumă de 28 euro, plus încă 300 de lei. Banii reprezintă cheltuielile de executare silită pentru o amendă contravenţională pe care ar fi primit-o în anul 2011, pentru că ar fi circulat cu o motocicletă, fără a deţine rovinietă.

Problema este că în procesul verbal întocmit de angajatul CNADNR în 2011, codul numeric personal nu corespunde cu cel al bătrânului. Așa că bărbatul nu mai înțelege nimic, știe doar că are de plătit o amendă, iar din pensia lui abia trăiește de pe o zi pe alta.

Bătrânul spune că executorii nu au ce să îi mai ia, pentru că și casa i-a ars într-un incendiu, iar acum doarme la vecini.

8 octombrie 2014

7 comentarii la acest articol To “Culmea ghinionului! Are 84 de ani, pensie de 50 de lei, i-a ars casa și a fost executat silit pe nedrept (VIDEO)”

  1. Have you ever thought about cretiang an e-book or guest authoring onother sites? I have a blog centered on the same information you discuss and would love to have you share some stories/information.I know my subscribers would appreciate your work.If you are even remotely interested, feel free to send me an e mail.

  2. Giselem,Ficamos muito felizes pelo seu iensretse tanto pelo trabalho da Flavya Mutran quanto pelo fazer fotogre1fico em si. Mas ne3o trabalhamos com cursos de fotografia.Pore9m vamos encaminhar a sua mensagem para a artista e tambe9m lhe indicar a procurar a que trabalha com diferentes fazeres que envolvem a fotografia.Aproveite tambe9m e venha nos visitar.Abe7.Adriele Silva da Silva

  3. The problem I have with this wihnitegg system for carriers is that, to be simple, we have to have 3 times the same violations drop off as that are being charged. Awful hard to improve carrier ratings this way!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca