Cu săbiile pe masă! Moraru şi Andronache nu se menajează. Cine e adevăratul vinovat? (VIDEO) - LOOKPLUS
Cu săbiile pe masă! Moraru şi Andronache nu se menajează. Cine e adevăratul vinovat? (VIDEO)

Cu săbiile pe masă! Moraru şi Andronache nu se menajează. Cine e adevăratul vinovat? (VIDEO)

După o şedinţă cu mulţi nervi la Rapid, Valerii Moraru şi Cristina Andronache au continuat disputa în faţa presei.

Patronul Rapidului spune că administratorul judiciar al Rapidului se opune ca salariile să fie plătite în cel mai scurt timp către jucători, deşi „banii sunt în cont”.În replică, Andronache se gândeşte să renunţe la „bătălia” pe care o dă în Giuleşti, fiind sătulă de toată presiunea negativă din jurul echipei. „Personal şi toată lumea cerem să se dea un salariu din urmă şi un salariu din august. Avem banii în cont, doamna nu acceptă!”, a răbufnit Moraru la finalul şedinţei.

Cristina Andronache a explicat, în detaliu, situaţia de la Rapid. „A fost o şedinţă agitată, pe un ton ridicat, sperăm ca rezultatul să fie unul constructiv, care să aducă ceva în conturile jucătorilor. Liga a fost de acord să facă plăţile direct în conturile lor. Suma disponibilă acum în cont este insuficientă pentru a plăti câte un salariu către toată lumea, deocamdată. Actualii jucători au solicitat ca din sumele disponibile acum în cont să fie achitată doar către ei o restanţă salarială, nu şi către cei care nu mai lucrează acum la club. Din restul banilor, de la Ligă, să primească toată lumea. Să nu uităm, însă, că noi trebuie să asigurăm şi continuitatea activităţii din banii pe care îi avem, nu doar să plătim salarii. La ce bani există astăzi în cont, nu putem plăti mai mult de 50% dintr-un salariu. Banii nu au venit, e simplu să faci afirmaţii, conturile vorbesc. Dacă existau bani, eram de acord să fie plătite 7 salarii, dar nu avem acei bani. Nu e corect nici faţă de cei care au ajutat acest club să ajungă în Liga 1, şi ei îşi fac planuri cu aceşti bani, calcule. Moraru a dezinformat jucătorii, Liga nu ne achită integral sumele promise, ei vin în tranşe”, a explicat administratorul judiciar.

Andronache se gândeşte să renunţe la funcţia de la Rapid, fiind copleşită de presiunea negativă care o înconjoară: „Am pus în balanţă dacă se merită acest efort, mereu am promis că voi merge până la capăt, dar, în condiţiile în care multe se schimbă pe parcurs, trebuie să iau şi această variantă în calcul. Nu aştept să mă laude, e mai simplu să spui că Andronache e de vină. Am renunţat să vin să cer lumii să mă susţină, vreau doar să îmi fac treaba. Eu sunt împăcată că am făcut tot ce ţinea de mine şi pot demonstra faţă de un judecător că lucrurile au fost corect făcute. Administratorul judiciar raportează unui judecător, nu trebuie să se disculpe faţă de restul lumii. Documentele vor vorbi. Sunt împăcată că am făcut tot ce ţinea de mine”.

1 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca