Cu inima împărțită: ”Mi-ar plăcea să joc la Steaua sau la Petrolul” (VIDEO) - LOOKPLUS
Cu inima împărțită: ”Mi-ar plăcea să joc la Steaua sau la Petrolul” (VIDEO)

Cu inima împărțită: ”Mi-ar plăcea să joc la Steaua sau la Petrolul” (VIDEO)

Fiul lui Pompiliu Stoica, Ianis, îl are ca idol pe Lucian Sânmărtean, admiră Steaua și Petrolul și se declară fan al ”lupilor”.

Ianis Stoica promite să calce pe urmele tatălui său, Pompiliu, care a evoluat de-a lungul carierei la Steaua și Petrolul, dar și la FC Moscova și Tom Tomsk. Puștiul este legitimat în prezent la una dintre grupele de juniori de la Petrolul.

”Îmi place foare mult să fac schimb de pase cu tata, pentru că mă învață foarte multe, a jucat fotbal la un nivel ridicat și îmi place să joc cu el. Cel mai important sfat pe care mi l-a dat a fost să am întodeauna încredere în mine când joc fotbal, când primesc mingea și să știu ce am de făcut. Eram mic când tata juca fotbal și mă uitam la televizor, stăteam tot timpul în picioare și îl aplaudam și ziceam: hai tata!”, povestește micuțul.

”Mulțescu ne poate duce spre titlu”

Și pentru că părintele său s-a remarcat la Steaua și Petrolul, Ianis visează să-i calce pe urme și să evolueze la seniorii uneia dintre cele două echipe: ”Mi-ar plăcea să joc la Steaua, dar și la Petrolul pentru că aici am învățat să joc fotbal de când eram mic, am învățat pasele de la 6 ani și să știu ce-i ăla fotbalul, iar Steaua joacă în Europa League”.

Fan declarat al lui Sânmărtean, fiul lui Pompiliu Stoica recunoaște că cel mai aproape de sufletul său este, totuși, Petrolul. Speranțele sale se leagă de Gigi Mulțescu, pe care îl vede capabil să-i ducă pe ”lupi” spre titlu. ”Mi se pare foarte bună echipa actuală a Petrolului, dar mai au puține absențe în joc, însă cred că domnul antrenor Mulțescu va putea să pună echipa la punct și să ne batem la titlu anul acesta. Sânmărtean îmi place cel mai mult, este cel mai bun jucător din România, îmi place tehnica lui, cum driblează tot terenul”, a încheiat Ianis Stoica.

23 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca