Cu inima împărţită. Ambasadorul britanic: „Iubesc România, dar ţin cu Irlanda de Nord” - LOOKPLUS
Cu inima împărţită. Ambasadorul britanic: „Iubesc România, dar ţin cu Irlanda de Nord”

Cu inima împărţită. Ambasadorul britanic: „Iubesc România, dar ţin cu Irlanda de Nord”

Confruntarea dintre România şi Irlanda de Nord e privită cu maxim de interes şi de oficialităţi. Ambasadorul Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, Paul Brummel, a vorbit în exclusivitate la Look TV despre disputa româno-britanică.

„Este un meci foarte important, deoarece nord-irlandezii au avut un start foarte bun, dar şi România are o echipă bună. Are şi avantajul că meciul se joacă la Bucureşti. Fanii echipei vor fi mulţi, deci atmosfera va fi foarte bună şi pozitivă pentru gazde”, a declarat Paul Brummel, ambasadorul Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, în exclusivitate, la Look TV.

Oficialul britanic este cu inima împărţită. A recunoscut că susţine România doar când nu înfruntă vreo reprezentativă din „regat”. „Iubesc România şi sunt foarte fericit că sunt aici. În cazul în care naţionala joacă împotriva oricărei echipe, care nu este britanică, sprijin România, dar în acest caz o să fiu fan al Irlandei de Nord”, a afirmat Brummel.

Victoria Irlandei de Nord, la Bucureşti, din urmă cu aproape 30 de ani nu a fost uitată de britanici. Paul Brummel şi-a amintit de acel meci care i-a dus pe nord-irlandezi la Campionatul Mondial din Mexic. „Îmi amintesc meciul din 1985, de la Bucureşti, când golul lui Jimmy Quinn a însemnat calificarea la Campionatul Mondial. Ştiu că fanii Irlandei de Nord aşteaptă un rezultatul similar, dar nu şi cei ai României”, a conchis ambasadorul.

14 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca