Cu cât mai vechi, cu atât mai frumoase și apreciate (VIDEO) - LOOKPLUS
Cu cât mai vechi, cu atât mai frumoase și apreciate (VIDEO)

Cu cât mai vechi, cu atât mai frumoase și apreciate (VIDEO)

Au ajuns la o vârstă respectabilă, dar arată la fel de bine ca în tinerețe. Când ies pe șosea toți întorc capul după ele, dar puțini știu povestea care se ascunde în spatele frumuseții lor.

Mașinile retro, căci despre ele vorbim, pot valora zeci de mii de euro, dar pentru proprietarii lor, au o valoare inestimabilă.

BMW-ul lui Borbely Lorincz Zoltan a câștigat competiție după competiție, încă din anul 1968. Acum mașina e a lui, primită moştenire de la tatăl său, un alt mare campion. În prezent, autoturismul valorează peste 50.000 de euro.

Şi visul lui Marius Șandor a devenit realitate atunci când și-a cumpărat mașina sa sport.

„Este un Porsche ….este maşina visurilor mele. Este o pasiune mai veche, am început cu maşini de off road şi am ajuns la maşini mai liniştite”, spune mândru proprietarul Porsche-ului.

Când a împlinit 16 ani, Denisa Nicoară nu și-a dorit haine, telefoane scumpe sau bijuterii. A vrut un cadou mai altfel, așa că părinții i-au cumpărat o mașină de epocă din 1967. Tânăra se mândrește acum cu automobilul retro.

„Când am cumpărat-o nu funcţiona…3 luni de zile a durat refacerea ei, să fie exact un fiat 500 vechi, deci fără modificări…toată lumea se uită, mai ales când vede cât e de mică sau când te opreşti cu ea în mijlocul drumului, că nu ştii dacă mai ai benzină sau sau ce păţeşte…oricând se poate opri”, precizează tânăra.

Toate aceste autovehicule rupte din altă epocă au putut fi admirate la un concurs al maşinilor retro, ce s-a desfăşurat la cartodromul din Cluj-Napoca.

15 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca