CSU Ploieşti s-a calificat în fazele superioare ale Eurocup, după un meci maraton - LOOKPLUS
CSU Ploieşti s-a calificat în fazele superioare ale Eurocup, după un meci maraton

CSU Ploieşti s-a calificat în fazele superioare ale Eurocup, după un meci maraton

CSU Ploieşti, campioana României la baschet masculin, s-a calificat între ultimele 32 de echipe ale Eurocup. Prahovenii şi-au asigurat matematic prezenţa în fazele superioare încă din penultima etapă a grupelor.

Ploieştenii s-au impus cu 112 – 110 în faţa celor de la Hapoel Ierusalim, după două reprize de prelungiri. Gerald Lee şi Dee Brown au dus greul. Au marcat 45 de puncte din totalul reuşit de prahoveni.

„Am controlat jocul în majoritatea timpului, chiar dacă am făcut unele greșeli în sfertul 4. Hapoel și-a dorit să ajungă în prelungiri pentru a da lovitura, dar noi am dat dovadă de caracter și de spirit de sacrificiu. A fost un meci absolut senzațional și sunt fericit că ne-am calificat în fazele superioare”, a declarat Vladimir Arnautovic, antrenorul campioanei, potrivit site-ului oficial al clubului.

Interesant este faptul că niciun jucător român din lotul lui CSU Ploieşti nu a bifat nicio secundă în teren în partida cu Hapoel. Cu toate acestea, performanţa echipei este una remarcabilă. În faza următoare, CSU Ploieşti ar putea da peste formaţii precum: Brose Baskets, Virtus Roma, Herbalife Gran Canaria sau Zenit St. Petersburg.

11 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca