CSM Poli Iaşi a bifat primul transfer al verii. Bernardo Tengarrinha s-a înţeles cu trupa din Copou

CSM Poli Iaşi a bifat primul transfer al verii. Bernardo Tengarrinha s-a înţeles cu trupa din Copou

CSM Poli Iaşi a bifat primul transfer al verii. Este vorba de portughezul Bernardo Tengarrinha, fostul căpitan al Boavistei Porto.

„Mijlocaşul Bernardo Tengarrinha s-a înţeles cu firma de impresariat cu care avem parteneriat. Aşteptăm să-şi rezolve situaţia contractuală cu clubul Boavista, apoi va semna cu clubul nostru pe o perioadă de cel puţin două sezoane. Niciun jucător nu va mai semna pe un an, ci pe minimum doi”, a declarat Adrian Ambrosie, preşedintele ieşenilor, pentru Prosport.

Bernardo Tengarrinha a evoluat de-a lungul carierei la echipe precum Estrela Amadora, Olhanense, Santa Clara, Vitoria Setubal, CSKA Sofia, Freamunde, Chaves şi Boavista. Mijlocaşul de 28 de ani şi-a făcut junioratul la Benfica Lisabona, de unde a ajuns la FC Porto, unde nu a apucat însă să bifeze vreun meci la prima echipă.

8 iunie 2017

Un comentariu To “CSM Poli Iaşi a bifat primul transfer al verii. Bernardo Tengarrinha s-a înţeles cu trupa din Copou”

  1. Oferta speciala munca la domiciliu: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca