Criză de nervi a lui Florin Prunea: „Wesley a fost penibil, jenant. A venit doar pentru bani” - LOOKPLUS
Criză de nervi a lui Florin Prunea: „Wesley a fost penibil, jenant. A venit doar pentru bani”

Criză de nervi a lui Florin Prunea: „Wesley a fost penibil, jenant. A venit doar pentru bani”

Președintele executiv al lui CSMS Iași, Florin Prunea, a fost extrem de nervos după meciul pierdut de echipa sa în fața Stelei. Nu înfrângerea l-a deranjat foarte tare, ci atitudinea unor jucători. Superstarul Wesley a fost pur și simplu desființat de oficialul moldovenilor.

La zona mixtă de după meci, Prunea s-a dezlănțuit și a spus tot ce are pe suflet. Cea de-a treia înfrângere la rând în fața Stelei în doar câteva meciuri l-a enervat la culme pe șeful de la Iași, care a pus prestația slabă din sferturile Cupei Ligii Adeplast pe seama lui Wesley Lopes.

„Ar trebui să le fie ruşine tuturor. Lucrurile nu vor rămâne aşa. Sunt jucători care nu au ce căuta aici. Am crezut că am de-a face cu jucători de caracter, dar m-am înşelat. Wesley a fost penibil, jenant. De fapt, el a venit la Iaşi pentru orice altceva în afară de fotbal. Nu am fost de acord cu venirea lui. Nu se poate să ai o asemenea atitudine”, a tunat Florin Prunea.

Președintele ieșenilor nu a uitat să-l înțepe nici pe fostul antrenor, Ionuț Chirilă, despre care a spus că este vinovat pentru desele accidentări.

„Nu am fost de acord nici cu cei cinci jucători aduși de un anume antrenor, pentru că nu mai jucaseră de foarte mult timp. Tot acel antrenor are principala vină pentru accidentările repetate din lot. Au fost făcute greşeli impardonabile. Vom face o analiză serioasă începând chiar cu mine”, a mai spus fostul portar al echipei naționale.

15 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca