Craiova e on fire! Oltenii câştigă cu Dinamo şi pun presiune pe Steaua

Craiova e on fire! Oltenii câştigă cu Dinamo şi pun presiune pe Steaua

Continuă criza la Dinamo. „Câinii” au pierdut şi pe terenul Craiovei, scor 1-2, şi riscă să rateze play-off-ul.

Meci spectaculos la Severin. Craiova şi Dinamo au oferit un fotbal de calitate fanilor prezenţi pe stadion. Băluţă a semnat prima ocazie a partidei, în minutul 5, când a reluat direct în Brănescu din doar câţiva metri! Dinamoviştii au replicat prin Nistor, care a reluat cu capul puţin alături (‘9). Gnohere a avut şi el în două rânduri golul în bocanc, dar a ratat de fiecare dată ţinta (’13, ’26). Ivan a avut şi el şansa golului, însă a tras în plasa laterală, din interiorul careului, după ce l-a deposedat pe Maric (’28).

Kay nu a fost nici el mai norocos. Jucătorul gazdelor a reluat cu capul din cădere, la colţul lung, dar Brănescu a avut o paradă incredibilă (’30). Finalul reprizei a aparţinut însă oaspeţilor. Nemarcat în careu, Gnohere a şutat în Kay, deşi poarta era goală (’42)! La reluare, atacantul „câinilor” a solicitat un penalty după un contact cu Acka, însă Balaj a dictat fault în atac (’45+1).

Actul secund a fost la fel de animat. Gnohere şi-a încercat încă o dată norocul la poarta adversă, dar Calancea s-a aflat la post (’51). Cel care a dezgheţat tabela a fost Ivan, al cărui şut a fost deviat în propria poartă de Hanca (’55). Băluţă putea duce scorul la 2-0, însă a ratat întâlnirea cu balonul, deşi se afla într-o poziţie ideală de a marca (’60).

Dinamoviştii au reuşit egalarea după nici 7 minute. Hanca a punctat pentru 1-1, după ce s-a distrat cu apărarea oltenilor (’62). Răspunsul craiovenilor a venit prompt. Madson a nimerit bara cu un şut din afara careului (’66), iar Băluţă nu l-a putut învinge pe Brănescu dintr-o poziţie ideală (’70). Cel care a adus bucuria în tabăra „leilor” a fost Briceag. Fundaşul a înscris la colţul lung, cu o centrare parşivă de pe partea dreaptă, mingea păcălindu-l pe goalkeeper-ul oaspeţilor (’71).

Pe final, oltenii nu au mai forţat, preferând să conserve rezultatul de pe tabelă. Dinamo a fost incapabilă să pună în pericol poarta adversă, astfel că oltenii şi-au adjudecat victoria, care i-a adus la doar 3 puncte în spatele liderului Steaua.

Discuţie aprinsă între fani şi jucători

Nemulţumiţi de rezultatele din ultimul timp, fanii lui Dinamo i-au băgat în şedinţă pe jucători la finalul partidei de la Severin. Suporterii au avut o discuţie bărbătească cu fotbaliştii şi cu conducerea echipei. Cel mai şifonat a ieşit Nistor, care a rămas fără tricou.

17 octombrie 2016

Un comentariu To “Craiova e on fire! Oltenii câştigă cu Dinamo şi pun presiune pe Steaua”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca