Craiova a câştigat bătălia pentru Europa în faţa Iaşiului! Meci nebun în Oltenia!

Craiova a câştigat bătălia pentru Europa în faţa Iaşiului! Meci nebun în Oltenia!

Sursa foto: csuc.ro

CS U Craiova a câştigat cu 3-2 în faţa Iaşiului şi a revenit în fruntea play-out-ului, cu 36 de puncte.

Partidă spectaculoasă în Oltenia! Craiova şi CSMS Iaşi au oferit un show veritabil fanilor prezenţi la meci. Gazdele au deschis scorul în minutul 18, prin Vătăjelu, care a transformat un penalty obţinut de Băluţă. Zlatinski putea dubla avantajul pentru echipa sa, dar Grahovac a reuşit să respingă balonul care se îndrepta spre vinclu (’35).

Ieşenii şi-au arătat colţii pe finalul reprizei, când Viveiros a reluat cu capul puţin peste (’41). Cel care a restabilit egalitatea pe tabelă a fost Golubovic. Atacantul a împins mingea în plasă, din doar câţiva metri, după o neatenţie a apărării gazdelor (’45+2).

Nervii celor două echipe au cedat înainte de fluierul primei reprize. Directorul sportiv al Craiovei, Silvian Cristescu, a intrat într-un clinci cu Nicolo Napoli, cel care a antrenat-o pe trupa olteană în 4 rânduri (2004, 2007-2009, 2011 şi 2013-2014). Conflictul s-a stins însă repede.

Actul secund a fost unul interzis cardiacilor. Moldovenii au trecut în avantaj, graţie golului înscris de Andrei Cristea. Avantajul oaspeţilor a durat doar 10 minute. Herghelegiu a egalat la 2-2, printr-o lovitură de cap, la capătul unei pase cu călcâiul a lui Iliev (’59).

La reluare, oltenii au fost aproape de 3-2, însă Zlatinski a fost blocat din nou de Grahovac (’66). Bancu nu a fost nici el mai norocos. Fotbalistul craiovenilor a trimis cu capul pe lângă, dintr-o poziţie foarte bună (’76). Cel care a reuşit să perforeze poarta oaspeţilor a fost Iliev. Bulgarul a punctat cu un şut din prima, cu dreptul (’80). Popov a vrut şi el să-şi treacă numele pe lista marcatorilor, însă Grahovac i-a refuzat golul (’83).

Ieşenii au fost aproape de egalare în minutul 84, dar lovitura de cap a lui Viveiros s-a scurs peste! S-a terminat 3-2, rezultat care o duce pe Craiova pe primul loc în play-out, cel care îi asigură prezenţa în cupele europene.

22 mai 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca