Cosmin Contra trage un semnal de alarmă: „Nu știu dacă prindem play-off-ul”

Cosmin Contra trage un semnal de alarmă: „Nu știu dacă prindem play-off-ul”

Cosmin Contra a rămas modest la finalul partidei pe care Dinamo a câștigat-o cu Botoșani, scor 1-0.

„Guriță” a tras un semnal de alarmă și și-a avertizat jucătorii: „Dacă greșim la fel cu Craiova, ei nu ne vor ierta”.

„Nu mai am voce, am trăit meciul acesta foarte greu. Botoșani e foarte bună, Kuku nu se mai oprea din alergat. Eu nu puteam să schimb multe, doar am adus un suflu nou. Ei au făcut un pressing agresiv și ne-au surprins. Am dat primul gol, am avut și noroc. Nu sunt sigur că vom juca în play-off, mai ales după ce am văzut. Dacă facem aceleași greșeli și cu Craiova, ei nu ne vor ierta. Îi dedic victoria lui nea Ando, suporterilor și familiei mele”, a declarat Contra.

Revine Cerniauskas

De asemenea, antrenorul dinamoviștilor a confirmat transferul lui Cerniauskas: „El a mai fost aici, știe limba română și a fost cea mai bună alegere”.

Adi Mutu, oficialul dinamoviștilor, a comentat și el prestația echipei. „Mai avem două finale, cu adversari și mai grei. Contra are putere să motiveze jucătorii, are anumite gesturi. Jucătorii au fost mai montați, au jucat bine. Îmi pare rău că fanii scandează împotriva lui Negoiță. 60% jucăm pe Arena Națională meciul cu CS U Craiova. Ei au pierdut cu Steaua și va fi care pe care”, a punctat „Briliantul”.

„Mai avem nevoie de un portar. Am vorbit cu cei de la Juventus și mi-au spus că Brănescu trebuie să se opereze. Cerniauskas e un portar bun, a mai jucat la Dinamo”, a adăugat Mutu.

20 februarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca