Cosmin Contra: "Pe Irlanda am dominat-o, să vedem ce facem cu un adversar puternic!" - LOOKPLUS
Cosmin Contra: „Pe Irlanda am dominat-o, să vedem ce facem cu un adversar puternic!”

Cosmin Contra: „Pe Irlanda am dominat-o, să vedem ce facem cu un adversar puternic!”

Cosmin Contra așteaptă cu nerăbdare viitoarele meciuri ale României pentru a se lămuri asupra potențialului echipei pregătite de Anghel Iordănescu.

„Irlanda a făcut un singur lucru la București, s-a apărat ca să nu primească gol, am dominat din primul până în ultimul minut. Să vedem dacă suntem capabili să dominăm și o echipă mai puternică decât Irlanda de Nord”, a declarat Contra la Fanatik Show, pe Look TV.

Antrenorul lui Getafe crede că naționala României este dependentă de Sânmărtean în momentul de față: „Cred că Sânmărtean aduce ceva în plus jocului României, e într-o formă foarte mare și trebuie profitat. Să tragem cât mai mult de el, acum e indispensabil echipei naționale”.

Spre deosebire de Dan Petrescu, care s-a supărat pentru că nu a fost contactat de FRF pentru a prelua naționala României după demisia lui Victor Pițurcă, Contra nu are resentimente față de oficialii de la federație. „Nu sunt supărat că nu am fost contactat de oficialii de la FRF, pentru mine era o onoare, dar s-a căutat experiență. Nu eram eu persoana ideală să preiau echipa națională, eu știu oricum de ce sunt în stare și ce pot să aduc în plus echipei naționale”, a încheiat fostul internațional.

18 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca