Cosmin Contra: „Dedic victoria tatălui meu”. Mai rămâne la Dinamo?

Cosmin Contra: „Dedic victoria tatălui meu”. Mai rămâne la Dinamo?

Cosmin Contra e un antrenor fericit. Dinamo a câștigat cu 3-0 pe terenul CFR-ului și a urcat pe primul loc în Liga 1, cu o etapă înaintea finalului de campionat.

Tehnicianul a comentat victoria de la Cluj și a analizat șansele la titlu a echipei sale. „Vreau să dedic această victorie tatălui meu, care e acolo sus. Mă bucur pentru băieți că au făcut o partidă mare împotriva unei echipe foarte bune. Hanca e capabil să facă acele driblinguri. Voiam să-l schimb, dar l-am trimis un pic în banda stângă și a reușit o fază superbă. Mai face și la antrenamente așa ceva. Nu pot să evidențiez vreun jucător, trebuie să pun în evidență echipa. Am avut o posesie foarte bună, nu le-am permis să ne domine. Acum ne gândim la ultimul meci cu Astra. Sunt fericit că jucăm cu titlul pe masă în ultima etapă”, a precizat Contra la Look TV.

Tehnicianul a vorbit și despre rămânerea sa la Dinamo. „Sunt două trei puncte la care nu ne-am pus de acord, dar vom vedea. Acum nu mă preocupă acest lucru, ci mă interesează să pregătim ultimul meci”, a declarat misterios Contra.

6 mai 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca