Coșmarul Stelei revine. I-a îngropat la meciul cu Napoli și conduce partida cu Rio Ave - LOOKPLUS
Coșmarul Stelei revine. I-a îngropat la meciul cu Napoli și conduce partida cu Rio Ave

Coșmarul Stelei revine. I-a îngropat la meciul cu Napoli și conduce partida cu Rio Ave

UEFA a anunțat astăzi delegările pentru meciurile de joi, din grupele Europa League. Rio Ave – Steaua va fi condus la centru de polonezul Marcin Borski, cel care a prelungit inutil meciul cu Napoli din 2010, iar italienii au egalat în cele din urmă.

Steaua trebuie să câștige joi în deplasare, la Rio Ave, pentru a-și păstra primul loc în grupa J. Pe lângă faptul că portughezii au arătat o figură frumoasă la București, steliștii vor avea o misiune și mai dificilă. La centru se va afla arbitrul polonez Marcin Borski, cel care nu le trezește sentimente prea bune. În 2010, tot în Europa League, Steaua a jucat la București cu Napoli și conducea cu 3-1. Arbitrul a prelungit meciul cu 7 minute, deși de la margine se arătaseră doar 4, și italienii au egalat.

Polonezul, pe data de 25 mai 2005, după meciul Katowice – Odra Wodzislaw (0-3), în care a luat numeroase decizii contestate, a fost atacat de fani în timp ce mergea spre vestiare şi bătut. „Centralul” de 37 de ani arătase în acea partidă nouă cartonaşe galbene şi patru roşii, conform gsp.ro. De asemenea, numele său a fost implicat și în scandalul de corupție din fotbalul polonez din urmă cu patru ani.

3 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca