Corupția din FIFA, anchetată de FBI! Cine a dat în vileag putregaiul din fotbal - LOOKPLUS
Corupția din FIFA, anchetată de FBI! Cine a dat în vileag putregaiul din fotbal

Corupția din FIFA, anchetată de FBI! Cine a dat în vileag putregaiul din fotbal

Fostul secretar general al forului mondial, Chuck Blazer, s-a transformat într-un veritabil ”agent 007” și a fost informatorul FBI într-un nou dosar de corupție.

Un nou scandal de corupție zdruncină serios FIFA, după ce o serie de informații compromițătoare la adresa unora dintre șefii acestui for, inclusiv pentru președintele Joseph Blatter, au ajuns până la FBI. Presa americană a dezvăluit faptul că fostul secretar general, Chuck Blazer (al doilea, de la stânga la dreapta) a fost informatorul FBI și a furnizat o listă care cuprinde 44 de ”suspecți”, toți aflați în funcții-cheie la nivelul FIFA.

Potrivit New York Daily News, ancheta este în desfășurare și a demarat încă de acum câțiva ani. Blazer ar fi fost racolat de FBI în timpul Jocurilor Olimpice de la Londra. Fostul oficial i-ar fi înregistrat, printre alții, pe Alexei Sorokin, şeful candidaturii ruse pentru organizarea Cupei Mondiale 2018, dar și pe Anton Baranov, nimeni altul decât șeful Comitetului de Organizare al Mondialului din Rusia.

5 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca