Contra: "Vreau la naţională! Să vină Burleanu aici să discutăm - LOOKPLUS
Contra: „Vreau la naţională! Să vină Burleanu aici să discutăm

Contra: „Vreau la naţională! Să vină Burleanu aici să discutăm

Cosmin Contra şi-a manifestat dorinţa de a prelua banca tehnică a echipei naţionale, dar este impiedicat de o clauză contractuală de ordinul sutelor de mii de euro pe care o are la spaniolii de la Getafe.

Fostul internaţional Cosmin Contra este dispus să renunţe la sutele de mii de euro pe care le-ar câştiga în cei doi ani de contract pe care îi mai are cu Getafe, pentru postul de selecţioner al României. Lucrurile sunt complicate însă, în cazul lui „Guriţă” care ar trebui să-şi rezolve mai întâi clauza contractuală cu echipa Getafe. Totodată, Contra ar trebui să primească şi o propunere concretă din partea preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu.

„Nu am vorbit cu nimeni de la federaţie, nu m-a sunat nimeni, dar eu întodeauna am zis că echipa naţională nu se refuză. Eu acum am meci cu Real Sociedad şi vreau să-mi fac treaba cât mai bine aici, mai am doi ani de contract cu Getafe, am şi clauză, trebuie să plătesc dacă plec. Aici este o chestiune de discuţie, să vină cineva de la federaţie aici, preşedintele Răzvan Burleanu, şi să discutăm şi poate ajungem la un numitor comun. Eu aş vrea să vin la naţională, mai ales că îi cunosc şi pe băieţi, dar totul depinde de o înţelegere cu cei de la federaţie şi apoi să-mi rezolv cu preşedintele clubului Getafe, cu care am o relaţie foarte bună. Acum vreau să-mi fac treaba cât mai bine aici şi să las echipa pe un loc bun, dacă ar fi ceva”, a declarat Cosmin Contra la Fanatik Show de pe Look TV.

20 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca