Contra: „Nu vreau să fac de râs școala românească de antrenori” (VIDEO) - LOOKPLUS
Contra: „Nu vreau să fac de râs școala românească de antrenori” (VIDEO)

Contra: „Nu vreau să fac de râs școala românească de antrenori” (VIDEO)

Cosmin Contra a reușit o performanță de invidiat, prin remiza obținută cu Barcelona. Presa spaniolă l-a elogiat pe român și a fost felicitat de președintele lui Atletico Madrid. Tehnicianul explică motivația sa de a face performanță în Spania.

Două meciuri a avut Cosmin Contra împotriva Barcelonei și în niciunul catalanii nu au reușit să câștige. Contra a dezvăluit la Fanatik Show, pe Look TV, că mereu au fost probleme la echipa pe care o pregătește, dar a preferat să nu le facă publice și să-și vadă în continuare de treabă. „Guriță” spune că are un obiectiv clar în această meserie, indiferent unde în lume ar profesa: să nu strice prestigiul antrenorilor români.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=kk0W2H0LoB0″]

„Sunt singurul antrenor din Spania care în două meciuri la rând a reușit să o oprească pe Barcelona. Vreau să nu fac de râs școala de fotbal românească, pentru că vrei, nu vrei, sunt român și vreau să demonstrez că avem și noi valoare. Sunt foarte multe probleme la echipă, au fost de când am venit, dar eu nu mă plâng, eu încerc să-mi fac cât mai bine treaba. Nu sunt genul care să iasă și să facă tot felul de declarații, chiar dacă lucrurile nu sunt tocmai perfecte”, a spus Contra.

14 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca