Contra îşi face autocritica după înfrângerea cu Valencia: „Trebuie să fim mai buni, inclusiv eu” - LOOKPLUS
Contra îşi face autocritica după înfrângerea cu Valencia: „Trebuie să fim mai buni, inclusiv eu”

Contra îşi face autocritica după înfrângerea cu Valencia: „Trebuie să fim mai buni, inclusiv eu”

Cosmin Contra nu o duce bine în Spania. Getafe a fost învinsă, pe teren propriu, scor 0-3, de Valencia şi se apropie de subsolul clasamentului.

Getafe a suferit a doua înfrângere consecutivă în campionat, având a doua cea mai slabă ofensivă din Spania. Eșecul cu Valencia nu i-a picat bine tehnicianului român care şi-a asumat o parte din vină. „Trebuie să ne revenim, să muncim, să tragem tare, să fim mai buni, înclusiv eu, pentru că dacă eu nu le transmit jucătorilor ceea ce vreau de la ei, ei nu au de unde să știe”, a declarat tehnicianul român la finalul meciului cu Valencia.

Contra nu şi-a putut ascunde dezamăgirea după ce echipa lui a fost făcută şah-mat în doar 20 de minute. „Primele două goluri au venit din două faze în care am pierdut mingea în propriul teren. Este dificil să revii de la 0-2. Sunt foarte dezamăgit, deoarece am făcut o analiză a adversarei chiar în ziua meciului și am vorbit cu jucătorii despre toate pericolele din partea Valenciei. Ei au intrat cu teamă în teren, au respectat prea mult Valencia și așa se întâmplă când lași Valencia să joace”, a mai spus Contra.

23 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca