Partida CSM Poli Iași – Astra Giurgiu a fost amânată! Comunicatul LPF

Partida CSM Poli Iași – Astra Giurgiu a fost amânată! Comunicatul LPF

Vremea face ravagii în România. Ninsorile abundente din ultima perioada i-au determinat pe oficialii fotbalului românesc să amâne partida din campionat dintre Poli Iași și Astra Giurgiu.

Într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al LPF, oficialii Ligii au anunțat că meciul se va juca pe 2 martie 2017, pentru a evita accidentările jucătorilor din cauza terenului înghețat.

COMUNICATUL LPF:

Stimați Domni,

Vă scriem în legătură cu disputarea jocului CSM Poli Iași – Astra Giurgiu, contând pentru etapa a 23-a a Campionatului Național Liga 1 Orange și programat inițial pentru data de 10 februarie 2017.

Astfel,

Având în vedere dispozițiile art.12 alin. 1 și 2 din Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice;

Având în vedere estimarea evoluției valorilor termice și a precipitațiilor în intervalul 6-19 februarie 2017, în zona Moldovei, comunicată de Ministerul Mediului – Administrația Națională de Meteorologie;

Având în vedere teleconferința purtată în cursul zilei de astăzi de reprezentanții LPF, ISB, RCS&RDS, TELEKOM și LOOK, privind amânarea meciului CSM Poli Iași – Astra Giurgiu pentru data de 2 martie 2017 ca urmare a condițiilor meteorologice nefavorabile pentru disputarea jocurilor de fotbal;

Având în vedere imaginile foto-video comunicate către LPF, din care rezultă că terenul de joc este acoperit la acest moment cu un strat consistent de zăpadă, precum și media temperaturilor minime de minus 12 – minus 16 grade Celsius, care creează condiții favorabile pentru îngheț;

Având în vedere existența riscului accidentărilor din cauza înghețului;

Pentru motive ce țin de forță majoră, ca urmare a condițiilor meteorologice nefavorabile practicării jocului de fotbal în condiții de siguranță pentru jucătorii celor două echipe, jocul dintre CSM Poli Iași și Astra Giurgiu se va reprograma pentru data de 2 martie 2017, ora disputării urmând a fi stabilită și comunicată ulterior.

Totodată, la solicitarea partenerului media al LPF, jocul ASA 2013 Târgu Mureș – ACS Poli Timișoara se va disputa la data stabilită, cu începere de la ora 20.00.

Pentru Liga Profesionistă de Fotbal,

Justin Ștefan – Secretar General„.

9 februarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca