Comunicat Steaua: „Meritam să continuăm. Arbitrul a greșit” - LOOKPLUS
Comunicat Steaua: „Meritam să continuăm. Arbitrul a greșit”

Comunicat Steaua: „Meritam să continuăm. Arbitrul a greșit”

Foto: captura Dolcesport

După înfrângerea cu Dinamo Kiev și implicit eliminarea din cupele europene, conducerea Stelei a emis un comunicat către mass-media, prin care dorește să explice motivele. În opinia oficialilor Stelei, arbitrul Michael Oliver a avut o influență majoră în stabilirea rezultatului.

„Steaua putea tranşa calificarea în prima repriză, când Szukala, Chipciu, Varela, Tănase, Sânmărtean sau Keşeru au trecut pe lângă deschiderea scorului şi l-au evidenţiat pe veteranul portar al lui Dynamo, Shovkovskiy. În cea de-a doua parte, jocul a fost echilibrat, însă arbitrul Michael Oliver le-a refuzat steliştilor o lovitură de pedeapsă la scorul de 0-0, în urma unui henţ evident al lui Dragovici şi a validat golul lui Yarmolenko, aflat în afara jocului în momentul în care a primit pasa de la Sydorchuk. Campionii României părăsesc o competiţie în care meritau să continue”, a fost comunicatul postat pe site-ul oficial al Stelei.

Aici, Steaua comite o eroare. În primul rând, hențul la care fac referire cconducătorii clubului a fost într-adevăr evident, dar i-a aparținut lui Haceridi, nu lui Dragovici. Apoi, reluările TV au demonstrat că golul ucraineilor a fost perfect valabil. Iarmolenko nu se afla în off-side la acea fază și centralul a avut dreptate prin validarea golului. Steaua a pierdut cu 0-2 meciul cu Dinamo Kiev și a ratat calificarea în șaisprezecimile Europa League.

12 decembrie 2014

Un comentariu To “Comunicat Steaua: „Meritam să continuăm. Arbitrul a greșit””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca