Cluburi din Liga I, scoase la vânzare - LOOKPLUS
Cluburi din Liga I, scoase la vânzare

Cluburi din Liga I, scoase la vânzare

Ioan Andone a oferit un interviu în exclusivitate pentru Look TV, în care a vorbit despre situația fotbalului românesc. În opinia sa, în fotbalul românesc problemele financiare sunt foarte mari și spune că multe echipe sunt scoase la vânzare.

„E greu să preiei un club în ziua de azi, pentru că toate au datorii, şi mai au şi litigii la UEFA, nu e atât de simplu. Şi tu trebuie să ştii exact pentru că dacă preiei clubul şi-ţi vin după nişte cheltuieli de sute de mii de euro nu-ţi convine, ca investitor. Nu ai un plan clar de afaceri, nu e ușor”.

„Fălcosul” a preferat să o preia pe Apollon Limasol din Cipru, tocmai pentru că acolo situația este mai stabilă. Andone spune că orice om de afaceri care ar vrea să preia un club, se gândește de mai multe ori: „Nu te poţi baza doar pe banii din încasări şi din drepturile de televiziune să trăieşti, tu trebuie să vii cu o anumită sumă şi să-ţi conturezi un lot, după aia discuţi. Să-ţi construieşti un plan nu e simplu. Sunt multe echipe de vânzare în campionatul românesc, din câte ştiu eu. Mai sunt oameni care ar fi dispuşi să cumpere o echipă, dar se sperie puţin, sunt sceptici”.

17 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca