Cîrțu și Săndoi promit renașterea Craiovei: "Fotbalul românesc are nevoie de fotbalul craiovean" - LOOKPLUS
on hide">
Cîrțu și Săndoi promit renașterea Craiovei: „Fotbalul românesc are nevoie de fotbalul craiovean”

Cîrțu și Săndoi promit renașterea Craiovei: „Fotbalul românesc are nevoie de fotbalul craiovean”

Sorin Cîrțu (foto) și Emil Săndoi au fost prezentați oficial de către conducerea echipei din Bănie. Primul a fost numit în funcția de director tehnic, iar doilea va ocupa scaunul de antrenor principal.

„Este o situație grea, suntem pe ultimul loc, dar sper să ieșim din zona respectivă cât mai repede și să echilibrăm starea de spirit a echipei. Greu este și pentru noi, dar și pentru jucători, care trebuie să se adapteze pentru un anumit mod de lucru, dar sunt convins că împreună vom reuși. Pentru spiritul orașului Craiova, trebuie să ieșim din zona periculoasă. Cîrțu sau Săndoi este același lucru. La experiența pe care o avem, ne vom înțelege perfect”, a declarat Sorin Cîrţu. „Fotbalul românesc are nevoie de fotbalul craiovean. Cele mai mari bucurii le-am trăit aici și nu am rămas datori. Sunt aproape convins că nu rămânem datori nici de această dată”, a adăugat Emil Săndoi.

După 6 etape, CS U Craiova ocupă ultima poziție în clasament, cu doar 2 puncte. Rezultatele slabe din acest sezon ale oltenilor au fost cele care au dus la demiterea lui Jerry Gane. „Atunci când rezultatele nu vin, echipa are un nevoie de șoc. Îi mulțumim lui Gane pentru efortul depus, rezultatele nu l-au ajutat, cred că este și un mare ghinionist. Sperăm că va depăși acest moment greu și va reveni în prim planul fotbalului românesc. Săndoi și Cîrțu sunt doi oameni cu mare experiență, se identifică cu fotbalul din această zonă a țării”, a expicat Pavel Badea, membru în CA al Craiovei.

Noul staff al Craiovei:

Sorin Cîrţu – director tehnic

Emil Săndoi – antrenor principal

Ionuţ Moşteanu şi Adrian Popescu – antrenori secunzi

Silviu Lung – antrenor cu portarii

3 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca