Cine e de vină? Ogăraru: "Unii jucători sunt limitați!" - LOOKPLUS
Cine e de vină? Ogăraru: „Unii jucători sunt limitați!”

Cine e de vină? Ogăraru: „Unii jucători sunt limitați!”

George Ogăraru şi-a certat jucătorii la finalul partidei pierdute de Universitatea în faţa Petrolului, scor 0-3. Antrenorul este nemulţumit de lot şi speră ca lucrurile să se îmbunătăţească pe viitor.

„N-a fost aşa cum ne-am pregătit, a fost o înfrângere usturătoare pentru noi. Petrolul e o echipă foarte bună, cu jucători valoroşi şi azi au făcut cel mai bun meci al lor de la începutul campionatului. Dar asta nu scuză prestaţia noastră, foarte slabă. N-au fost foarte inspiraţi jucătorii, pentru unii probabil asta e limita. E dureros pentru noi, e o luptă acerbă pentru evitarea retrogradării. Suntem condamnaţi să câştigăm ultimele meciuri până la sfărşitul anului. Sperăm să se schimbe ceva pe viitor!”, a declarat Ogăraru pentru Look TV.

Fotbalistul Universităţii Cluj, Raul Ciupe, crede că Petrolul a fost un adversar mult prea puternic pentru „şepci” în această seară: „Petrolul a făcut cel mai bun meci al lor din acest sezon, am încercat să le ţinem piept şi nu am reuşit. Ei se bat la primele locuri, noi încercăm să ne facem jocul nostru”.

8 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca