Chiajna prinde curaj: "Vrem să batem Steaua! Târgu Mureş a arătat că se poate" - LOOKPLUS
Chiajna prinde curaj: „Vrem să batem Steaua! Târgu Mureş a arătat că se poate”

Chiajna prinde curaj: „Vrem să batem Steaua! Târgu Mureş a arătat că se poate”

Victoria celor de la ASA Târgu Mureş în faţa Stelei, scor 1-0, le dă curaj tuturor echipelor din Liga 1. Fundaşul Concordiei Chiajna, Florin Lovin, este convins că formația sa are forţa de a învinge campioana României pe teren propriu.

Fostul jucător al echipei din Ghencea avertizează: „Terenurile vor fi grele! Steaua va acuza oboseala în următoarele luni”.

„Avem noroc în acest moment, pentru că vom juca acasă pe un gazon care, chiar dacă este artificial, este mai bun decât orice gazon natural. Urmează o perioadă în care vremea va fi urâtă, terenurile vor fi proaste peste tot în România. Sperăm să spargem gheaţa cu Steaua, Târgu Mureş a dovedit că se poate. Steaua trece printr-un moment greu, are multe meciuri şi mulţi accidentaţi. E greu să joci pe 3-4 fronturi, în Cupă s-a văzut că le-a fost foarte greu la Iaşi. Fotbalul e echilibrat în prima ligă din România, oricine poate bate pe oricine. Stelei îi va fi mai greu să îşi impună jocul pe astfel de terenuri, pe vremea care urmează. Fiecare jucător de la orice echipă se va motiva dublu în meciurile cu ei”, a declarat fotbalistul în exclusivitate pentru Look TV.

Meciul Concordia – Steaua se va juca sâmbătă, 9 noiembrie.

29 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca