CFR-iştii dansează după victoria de la Ploieşti: „Au făcut o horă în vestiar” - LOOKPLUS
on hide">
CFR-iştii dansează după victoria de la Ploieşti: „Au făcut o horă în vestiar”

CFR-iştii dansează după victoria de la Ploieşti: „Au făcut o horă în vestiar”

CFR Cluj a câştigat cu greu derby-ul etapei a şasea din Liga I, în deplasare, la Petrolul Ploieşti. Victoria le-a dat aripi clujenilor, iar antrenorul echipei, Vasile Miriuţă a dezvăluit modul în care elevii săi au sărbătorit victoria.

„Băieţii sunt foarte bucuroşi după această victorie. Dansează, au pus muzică şi au făcut o horă din Ardeal, în vestiar. Sunt mândru de ei”, a declarat Vasile Miriuţă la Look TV.

Tehnicianul clujenilor şi-a felicitat elevii după meci pentru modul în care au ieşit din situaţia dificilă la care au fost supuşi de prahoveni, în startul reprizei secunde. „Am făcut o partidă excelentă. Am avut probleme în primele zece minute din a doua repriză când au și marcat, dar am ieșit cu bine din această situație. Este o victorie meritată”, a mai spus Miriuţă.

Până şi Miruţă a prins curaj. Tehnicianul CFR-ului a mai spus că formaţia lui e la acelaşi nivel cu oricare din Liga I. „Băieții s-au autodepășit. Au prins încredere și au demonstrat azi că ne putem bate de la egal la egal cu orice echipă”, şi-a încheiat discursul Miriuţă.

31 august 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca