CFR "îngheaţă" la Chiajna. Trupa din Gruia, doar un punct în faţa Concordiei - LOOKPLUS
CFR „îngheaţă” la Chiajna. Trupa din Gruia, doar un punct în faţa Concordiei

CFR „îngheaţă” la Chiajna. Trupa din Gruia, doar un punct în faţa Concordiei

Pe un frig pătrunzător şi pe un teren dificil, Concordia şi CFR s-au anihilat reciproc la Chiajna, scor 1-1.

CFR a avut un start de partidă perfect. Trupa din Gruia a beneficiat de un cadou nesperat din partea lui Dragarski. Macedoneanul şi-a introdus balonul în propria poartă, în minutul 4, după o centrare cu efect a lui Ivanovski, de pe partea dreaptă. Dore putea majora diferenţa la jumătatea primului act, însă a fost blocat la sacrificiu de Dragarski şi Matache. Aflaţi într-o situaţie ingrată, ilfovenii au pus piciorul pe acceleraţie, iar eforturile lor au fost răsplătite în minutul 38. Bagaric a egalat la 1-1, printr-o lovitură de cap superbă.

De la cabine, CFR a ieşit mai motivată. Formaţia clujeană a luat cu asalt poarta adversă încă din startul reprizei. Ivanovski şi Guima l-au făcut mare pe Matache, spre dezamăgirea lui Vasile Miriuţă. La reluare, Guima a irosit o nouă şansă de gol pentru echipa sa, după ce a trimis în bara transversală din doar câţiva metri (’60).

Finalul de partidă a aparţinut, însă, celor de la Chiajna. Ilfovenii au forţat lovitura decisivă, dar clujenii au rezistat eroic. S-a terminat 1-1, rezultat care nu ajută niciuna din echipe. Concordia rămâne astfel pe locul 15 în clasament, cu 11 puncte, iar CFR pierde şansa de a se apropia de Steaua.

26 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca