CFR, în finala Cupei României. Bud a marcat o „dublă” spectaculoasă

CFR, în finala Cupei României. Bud a marcat o „dublă” spectaculoasă

CFR s-a calificat în finala Cupei României, după ce a câştigat cu 2-0 în faţa celor de la ASA Târgu Mureş. În tur, scorul a fost 0-0.

Cristi Bud a deschis scorul în minutul 17, după o gafă a lui Muth. Mureşenii puteau egala prin Gabi Mureşan, care a expediat o torpilă de la aproximativ 25 de metri, dar Marc a avut un reflex pe măsură (’39).

Fără Mutu pe teren, oaspeţii au căutat egalarea şi în actul secund, însă Jazvic nu a prins cadrul porţii cu un şut de la marginea careului (’48). Clujenii au replicat prin Ruiz, care a fost blocat excelent de Stăncioiu (’65). Fotbalistul CFR-ului a fost răzbunat de Bud, care a reuşit „dubla”, tot după o greşeală a lui Muth (’70). Băimăreanul a înscris cu un şut de la 16 metri, mingea muşcând bara înainte de a intra în poartă.

La reluare, ASA putea reintra în cărţile calificării, însă lovitura de cap a lui N’Doye a trecut alături (’74). Mureşenii au încheiat în corzi partida. Voiculeţ a fost eliminat în minutul 89, după ce a văzut al doilea galben pentru un fault din spate asupra lui Jakolis.

S-a terminat 2-0 pentru CFR, echipă care va juca finala Cupei în compania lui Dinamo. „Câinii” au eliminat-o pe Steaua, după ce au obţinut un egal, 2-2, pe terenul rivalei de moarte. În tur, scorul a fost 0-0.

21 aprilie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca