CFR Cluj câștigă derby-ul cu Astra și se înscrie în lupta pentru titlu - LOOKPLUS
CFR Cluj câștigă derby-ul cu Astra și se înscrie în lupta pentru titlu

CFR Cluj câștigă derby-ul cu Astra și se înscrie în lupta pentru titlu

”Vișiniii” au ajuns la a patra victorie consecutivă, după 4-1 cu Astra. Trupa din Gruia a urcat pe locul secund, la numai două puncte în spatele liderului Steaua.

CFR-ul lui Miriuță capătă tot mai multă consistență de la meci la meci, iar Ciprian Deac și colegii săi au mai trecut un test al maturității, în această seară, cu Astra. Ardelenii au făcut spectacol în fața unei echipe aflate pe primul loc înaintea acestei etape și s-au impus cu 4-1, într-un meci extrem de spectaculos.

Deac a deschis scorul în minutul 33, la capătul unei faze de toată frumusețea, după care Tade a înscris și el un gol spectaculos, în minutul 44. Clujenii au intrat la cabine la adăpostul unui avantaj de două goluri. Astra a reacționat imediat după reluare, iar De Amorim a redus din handicap și a relansat meciul. Avântul oaspeților s-a frânt din minutul 63, când au rămas în inferioritate numerică, după ce Ben Youssef a fost eliminat de centralul Istvan Kovacs.

Guima, în minutul 76, și din nou Tade, din penalty, în minutul 91, au stabilit scorul final, în timp ce giurgiuvenii au terminat în 9, după ce Pliatsikas a văzut roșu la faza la care s-a dictat penalty. Astra a ratat șansa de a trece pe primul loc în fața Stelei, în timp ce fosta campioană pare tot mai mult capabilă să se implice în lupta pentru titlu, după două sezoane în care nu a mai reușit să câștige campionatul.

13 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca