Cernea vrea 50.000 de euro de la Becali! Gigi răspunde: „E un drac împieliţat”

Cernea vrea 50.000 de euro de la Becali! Gigi răspunde: „E un drac împieliţat”

Remus Cernea îi cere daune 50.000 de euro lui Gigi Becali, după ce patronul Stelei l-a jignit pe fostul deputat de mai multe ori în cadrul unor emisiuni televizate.

Conform B1 TV, Cernea vrea ca aceşti bani să-i ofere, ulterior, organizaţiilor care militează pentru separarea dintre stat şi biserică. „Am fost la multe emisiuni, ca invitat, iar domnul Becali a intervenit prin telefon şi limbajul domniei sale a fost extrem de agresiv, de injurios. E pentru prima dată când am decis să acţionez în instanţă pe cineva, pentru un astfel de lucru pentru că erau şi ameninţări cu violenţe fizice acolo. O parte din suma de 50.000 de euro o voi dona pentru organizaţii nonguvernamentale care militează pentru separarea dintre stat şi biserică”, a declarat Cernea, conform sursei citate.

În replică, Becali a intervenit la B1 şi s-a apărat, făcându-l pe Cernea „drac împieliţat”: „Eu sunt creştin, eu îi iubesc pe toţi la fel, şi pe Cernea, şi pe musulmani, şi pe negrii, pe români puţin mai mult, sunt un pic naţionalist. Când e atacat Hristos, aşa cum face Cernea, atunci eşti obligat, chiar cu riscul vieţii, să-l aperi pe Hristos. Indiferent de bani şi de risc, eu îl apăr pe Hristos, eu sunt nebun când vine vorba de Hristos. Orice om care face ceea ce face el e drac împieliţat, drac în piele de om, el nu poate să fie patronat de Hristos”.

19 ianuarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca