Cele mai spectaculoase ratări ale etapei a 17-a! Top 5 (VIDEO) - LOOKPLUS
Cele mai spectaculoase ratări ale etapei a 17-a! Top 5 (VIDEO)

Cele mai spectaculoase ratări ale etapei a 17-a! Top 5 (VIDEO)

Fanii Ligii I au avut parte în această etapă, pe lângă multe goluri de senzaţie şi o serie de ratări incredibile. Ocazii unice şi ratări pe măsură! A ieşit un top 5 extrem de spectaculos.

1. Cea mai spectaculoasă ratare a etapei îi aparţine lui Denis Alibec, contra celor de la Dinamo. După un contraatac rapid al giurgiuvenilor, mingea a ajuns la jucătorul Astrei, care a trimis direct din voleu, dintr-o poziție ideală, dar departe de poarta lui Marc. (VIDEO)

2. Steaua ocupă locul doi în clasament, după dubla ocazie din meciul cu CSMS Iaşi. Adi Popa a tras în bara transversală după o pasă a lui Keșeru, mingea s-a lovit de Chipciu, dar un fundaș al oaspeților a reușit să rspingă balonul de pe linia porții! (VIDEO)

3. O nouă ratare marca Alibec, în meciul dintre Astra şi Dinamo. Vicecampioana României putea duce scorul la 5-0, dar Alibec nu l-a putut învinge pe Marc, care a avut o intervenție formidabilă. (VIDEO)

4. Deşi Steaua a învins pe CSMS Iaşi doar cu 1-0, a fost asediu total la poarta moldovenilor. Claudiu Keșeru a ratat de puțin în minutul 15, dintr-o situație de unu la unu cu Grahovac. (VIDEO)

5. CFR Cluj prinde şi ea top 5 al ratărilor. Chanturia a fost foarte aproape să puncteze în poarta oltenilor de la CSU Craiova. “Messi al Georgiei” i-a luat fața unui adversar, a șutat puternic din interiorul careului, dar Bălgrădean a reușit să respingă în corner cu un reflex uimitor! (VIDEO)

Braşovul (VIDEO) şi Rapidul (VIDEO) au ratat fiecare câte un penalty, astfel că primesc menţiunea de onoare a acestui clasament.

9 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca