Ce vrea să spună Șumudică? „Știe Neubert foarte bine ce e cu medicamentele din Germania”

Ce vrea să spună Șumudică? „Știe Neubert foarte bine ce e cu medicamentele din Germania”

Marius Șumudică a pornit un război psihologic cu steliștii, iar ultima remarcă a antrenorului a făcut valuri în rândurile campionilor.

Totul a început în luna februarie, când un sondaj a arătat că Steaua e cea mai iubită echipă din România, în timp ce Astra Giurgiu este încurajată de 1% din români. La un calcul simplu, ar însemna în jur de 200.000 de fani, cifră ironizată de Thomas Neubert, preparatorul fizic al Stelei. „Astra 1%? Cred că oamenii au votat Opel Astra, nu au înțeles ce votează”, a râs atunci germanul de liderul Ligii 1.

Șumudică nu a uitat remarca și l-a lovit sub centură pe Neubert, lăsând să se înțeleagă că jucătorii Stelei sunt dopați. „Este o firmă, nu știu cum îi spune, Activ parcă. E o firmă care aduce medicamente, domnul Neubert știe el foarte bine ce e cu acele medicamente. Va fi nevoie să consume dublu dacă vrea să ne ajungă. Noi nu putem să fim la nivelul celor de la FCSB, cu medicamentele lor din Germania, noi avem paracetamol, aspirină și faringosept”, a punctat tehnicianul Astrei.

De-a lungul anilor, chiar și în fostul mandat al lui Reghecampf la Steaua, adversarii s-au legat mereu de alimentația și medicamentația jucătorilor steliști, celebrele pungi cu lichid galben fiind un subiect de controversă. Cu toate acestea, jucătorii Stelei nu au avut probleme la niciun test antidoping la care au fost supuși.

3 aprilie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca