Ce veste! Poate juca pentru naţionala României! I-a fost aprobat dosarul pentru obţinerea cetăţeniei

Ce veste! Poate juca pentru naţionala României! I-a fost aprobat dosarul pentru obţinerea cetăţeniei

Veşti bune pentru Anghel Iordănescu. Brazilianul William De Amorim, unul dintre cei mai buni fotbalişti din Liga 1, va deveni cetăţean român prin Hotărâre de Guvern, după ce dosarul său a fost aprobat de Autoritatea Naţională pentru Cetăţenie.

„Dosarul lui De Amorim a fost aprobat de către Autoritatea Naţională pentru Cetăţenie, s-a întors la Ministerul Tineretului şi Sportului, care l-a transmis mai departe către Guvern. Acum se aşteaptă Hotărârea de Guvern şi De Amorim va fi cetăţean român”, a declarat pentru News.ro Costel Lazăr, directorul sportiv al Astrei Giurgiu.

Oficialul liderului Ligii 1 a mai precizat faptul că şi nigerianul Kehinde Fatai are şanse mari să primească cetăţenia română. „Fatai a venit în ţară pentru că trebuie să construim dosarul după noua lege. Are toate actele în regulă, inclusiv cazierul, trebuie doar depus dosarul la minister şi apoi să fie trimis la Autoritatea Naţională pentru Cetăţenie”, a susţinut Lazăr.

În dosarul depus de William De Amorim există şi o scrisoare a FRF, în care se menţionează că, în cazul în care va obţine cetăţenia română, mijlocaşul Astrei va face parte din aria de selecţie şi că este un fotbalist interesant pentru naţionala României.

22 martie 2016

Un comentariu To “Ce veste! Poate juca pentru naţionala României! I-a fost aprobat dosarul pentru obţinerea cetăţeniei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca