Ce TătăRUȘINE! România părăsește EURO 2016 pe ușa din dos!

Ce TătăRUȘINE! România părăsește EURO 2016 pe ușa din dos!

România avea nevoie disperată de victorie cu Albania în ultimul meci din grupa A de la EURO, dar s-a făcut de râs!

Albanezii au profitat de o gafă a lui Tătărușanu și au înscris unicul gol al partidei prin Sadiku. Veștile proaste nu se opresc aici, Denis Alibec accidentându-se grav în repriza secundă.

Tricolorii au început curajos partida, chiar și fără Sânmărtean, lăsat pe bancă. Stancu (‘6) și Alibec (’13) au amenințat poarta lui Berisha, în timp ce Memushaj (’35) și Basha (’36) au ratat două ocazii imense singuri cu Tătărușanu! Portarul român a gafat-o, din păcate, în minutul 44, când a ieșit eronat pe o centrare și Sadiku a reluat în poarta goală, din 7 metri. (VIDEO)

La pauză, Iordănescu l-a introdus în teren pe Sânmărtean, dar a fost prea târziu. Alibec s-a accidentat grav în minutul 55, fiind înlocuit cu Torje, şi speranțele României la o calificare în optimi s-au spulberat rapid. Andone a lovit bara în minutul 76, după o acțiune de toată frumusețea și fanii tricolorilor erau în lacrimi. România a atacat steril, Albania s-a apărat perfect și meciul a fost câștigat de elevii lui Giovanni de Biasi cu 1-0.

Tot în grupa A, Franța și Elveția au remizat, scor 0-0. Astfel, „cocoșii galici” câștigă grupa cu 7 puncte, urmați de Elveția cu 5 puncte. Albania termină pe trei, cu 3 puncte, și speră la un miracol pentru a se califica în optimi. România merge acasă, cu un singur punct!

19 iunie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca