Ce spectacol! Steaua a făcut instrucţie cu „U” Cluj (VIDEO) - LOOKPLUS
Ce spectacol! Steaua a făcut instrucţie cu „U” Cluj (VIDEO)

Ce spectacol! Steaua a făcut instrucţie cu „U” Cluj (VIDEO)

Steaua a distrus Universitatea Cluj, scor 4-1, în Ghencea, într-o partidă din etapa a 11-a a Ligii I. Keşeru a marcat al 11-a gol stagional, iar campioana s-a distanţat în fruntea clasamentului.

Disputa din Ghencea a început la poarta oaspeţilor, iar apărarea Universităţii Cluj a rezistat doar 12 minute. De atât a avut nevoie campioana pentru a deschide scorul. Papp a înscris dintr-o semi foarfecă unul dintre cele mai frumoase goluri ale etapei. Trupa lui Ogăraru a replicat imediat, dar Gravenberch nu a putut să îl invingă pe Arlauskis. În minutul 18 şi-a încercat norocul şi Keşeru. Golgheterul Ligii I a şutat de la limita careului, dar bara transversală l-a salvat pe Veselovski. Steaua şi-a dublat avantajul în minutul 31 prin Szukala. Keşeru a centrat din dreapta, iar fostul jucător al clujenilor a reluat cu capul, fără speranţe pentru goal-keeperul advers. Oaspeţii puteau să reducă din deficit în finalul primei părţi, dar clujenii nu au putut profita de gafa lui Arlauskis.

Steaua a ratat golul de 3-0 prin Râpă, în startul reprizei secunde, iar la cealaltă poartă Universitatea Cluj a dat lovitura. Latovlevici a respins până la marginea careului, de unde Dan Bucşa a şutat fără preluare şi l-a învins pe portarul Stelei. Campioana a dovedit că golul încasat a fost o eroare, câteva minute mai târziu. Adi Popa a profitat de o greșeală de începător a lui Skvorc şi l-a executat pe Veselovski. Tabela nu a rămas nemodificată mult timp, deoarece şi Keşeru şi-a trecut numele pe lista marcatorilor. Sânmărtean a executat ca la manual o lovitură liberă din afara careului, mingea a lovit bara transversală, a ricoşat la Keşeru, iar golgheterul Ligii I a bifat a 11-a reuşită stagională. Meciul s-a încheiat cu dubla ratare semnată de Stanciu şi Tănase, care nu au reuşit să-l învingă pe Veselovsky. Steaua a câştigat a 95-a dispută cu Universitatea Cluj, de pe prima scenă a fotbalului românesc.

19 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca