Ce se întâmplă cu Petrolul? "Alcenat nu mai vrea să stea, greu de crezut că Albin mai rămâne" - LOOKPLUS
Ce se întâmplă cu Petrolul? „Alcenat nu mai vrea să stea, greu de crezut că Albin mai rămâne”

Ce se întâmplă cu Petrolul? „Alcenat nu mai vrea să stea, greu de crezut că Albin mai rămâne”

Un fost conducător al Petrolului spune că situaţia de la clubul de pe „Ilie Oană” este tensionată din cauza problemelor financiare de la echipă. Marius Nicolae, fostul manager sportiv al „lupilor”, este convins că mai mulţi jucători valoroşi vor pleca de la club în această iarnă.

„Situația e tensionată la Petrolul. Eu vorbesc săptămânal cu aproape toți jucătorii, iar aceștia sunt îngrijorați, pentru că nu au cu cine discuta despre viitorul lor. Alcenat a fost dorit de Getafe și Elche, dar totul a rămas la nivel de discuții. Putea pleca acolo doar dacă rămânea liber de contract. Oricum, el nu mai vrea să stea. E al treilea an acolo și i-a ajuns. E greu de crezut că Albin va mai rămâne, lui Tamuz îi va fi destul de ușor să-și găsească un contract mai bun decât la Petrolul. Astfel, fără mai mulți jucători din nucelul de bază, Petrolului îi va fi greu să se mențină acolo sus. Apoi, din punct de vedere financiar, Petrolul nu are cum să reziste dacă nu vinde de o anumită sumă de bani, din care să-și facă bugetul”, a spus fostul manager sportiv al Petrolului la Sport.ro.

De remarcat că Marius Nicolae intrase în conflict cu galeria Petrolului, în vremea când era angajat al clubului prahovean. Suporterii i-au cerut atunci, printr-un comunicat oficial, finanţatorului Petrolului, Daniel Capră, să renunţe la serviciile lui Nicolae.

9 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca