Ce revenire! Chiajna smulge un punct Viitorului, în prelungirile partidei (VIDEO) - LOOKPLUS
Ce revenire! Chiajna smulge un punct Viitorului, în prelungirile partidei (VIDEO)

Ce revenire! Chiajna smulge un punct Viitorului, în prelungirile partidei (VIDEO)

Viitorul a scăpat printre degete victoria în faţa Concordiei Chiajna. Trupa lui Marius Şumudică a smuls un punct nesperat, după ce a revenit de la 0-2 pentru gazde.

Aflată pe loc retrogradabil, Concordia nu avea altă variantă decât victoria în faţa Viitorului, echipă care nu a simţit însă gustul înfrângerii de 5 etape. Elevii lui Marius Şumudică au început în forţă partida, Wellington fiind aproape de deschiderea scorului încă din minutul 9. Boldrin a fost şi el aproape de reuşită, dar şutul său de la distanţă a fost deturnat de la vinclu de Matache (’16). Goalkeeper-ul oaspeţilor a greşit însă la golul marcat de Tănase (’23). Matache a ieşit neinspirat din poartă şi i-a permis decarului să puncteze în plasa goală, din doar câţiva metri.

Reuşita lui Tănase i-a dezlănţuit pe puştii lui Gică Hagi. Daminuţă putea înscrie unul dintre cele mai frumoase goluri ale campionatului, dar, de această dată, Matache a avut o intervenţie salutară (’34). Insistenţele Viitorului au dat roade pe final de primă repriză. Mărkuş a obţinut un penalty, care a fost transformat impecabil de Bogdan Mitrea, ajuns la 9 goluri în acest sezon (’44).

Gazdele şi-au continuat forcingul şi după ieşirea de la cabine. Mărkuş a prins un şut de zile mari, parat in extremis de Matache (’54). Mitriţă nu a fost nici el mai norocos. Mijlocaşul a pătruns în careu, l-a lobat pe Matache, dar Martins a reuşit să respingă, cu un ultim efort, de pe linia porţii (’69).

Oaspeţii s-au trezit din letargie abia spre finalul partidei. Proaspăt intrat pe teren, Dina a redus din diferenţă cu un şut la firul ierbii, de la 17 metri (’75). Cel care a reuşit însă să aducă egalarea a fost Florea, care a punctat în prelungirile meciului! Scor final: 2-2!

21 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca