Ce pumn! Klitschko l-a trimis într-o altă lume pe Pulev (VIDEO) - LOOKPLUS
on hide">
Ce pumn! Klitschko l-a trimis într-o altă lume pe Pulev (VIDEO)

Ce pumn! Klitschko l-a trimis într-o altă lume pe Pulev (VIDEO)

În gala disputată azi noapte la Hamburg, ucraineanul Vladimir Klitschko l-a distrus pe adversarul său, bulgarul Kubrat Pulev. În runda a 5-a, l-a făcut KO, cu o lovitură care a ridicat sala în picioare.

Pulev a fost extrem de arogant în declarațiile de dinaintea meciului. Făcea promisiuni că-l va trimite în lumea viselor pe adversarul său, căruia nu-i dădea nicio șansă. Pulev era neînvins în cariera de profesionist, dar la Hamburg lucrurile au stat total diferit. Bulgarul a fost numărat de două ori încă din prima repriză. A continuat lupta, dar nu părea că ar deține armele necesare să-l culce pe ucrainean.

În repriza a treia, a fost numărat din nou, iar lovitura decisivă a venit în repriza a 5-a. Ucraineanul l-a culcat la pământ cu un croșeu de stânga și totul s-a încheiat pentru bulgar. Klitschko își păștrează astfel centurile WBA, IBF, WBO și Ring la categoria grea. A fost cea de-a 63-a victorie din 66 de lupte pentru sportivul în vârstă de 38 de ani. De partea cealaltă, Pulev a disputat cea de-a 21-a luptă din cariera la profesioniști și a înregistrat prima înfrângere.

16 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca